Tisdag 30/11

Hej! Har vägrat blogga i några dagar, eftersom att ni är så fruktansvärt dåliga på att kommentara, så jag tänkte, att om jag inte bloggar på några dagar så kanske ni saknar mig och då börjar kommentara? :D
Hmm, det funkade nog inte riktigt så!


Idag har jag iaf varit i skolan från klockan 8, till 3, för då sket vi i den sista föreläsningen och drog hem istället. Eller, jag åkte inte hem, för jag åkte till stadsbiblioteket istället för att checka in Örebros stadsbiblioteks utbud av (Svenska) Fysiologiböcker. Helt utan framgång, eftersom att alla jävlar (garanterat alla från min kurs) har lånat alla böcker som handlar om fysiologi... Hmmm. Har nu reserverat en så den ska jag hämta ut den 1a :)


Just nu sitter jag och försöker peppa lite Rasmus Seebach låtar tills imorgon!
Åh, är så fruktansvärt partysugen! Här kommmer några låtar:

 

 

 

 

Men ska jag vara helt ärlig så har han ju inte gjort så värst många partylåtar. Men det kommer bli fett grymt ändå ;)

 

 

Puss och hej.


1a advent

God morgon! Idag skulle jag nästan vilja ligga kvar i sängen hela dagen. Det är snöstorm ute, det är extremt kallt här inne och jag har drömt oroliga drömmar hela natten. Det är så fruktansvärt skönt och varmt under täcket men..... Idag är den 1a advent och jag hör redan hur mamma har tänt i pannan och hon håller säkert på med frukost. Jag ska ju även åka till ett väldigt efterlängtat par idag och hälsa på, ska bli kul att se dem en liten stund!

Stannar kvar i skogen tills imorgon eftersom att jag börjar 13.15 imorgon :)

Nej, nu ska jag klä på mig minst 5 par raggsockor och gå ner till mammut!
Puss och ha en bra dag!

OMG!

Jag sitter och slökollar på TV, och vad får jag syn på då? Jo, min gamla Samhällskunskapslärare Sara Nyqvist på postkodmiljonären! Fett jävla coolt! :D

Idag...

... Har jag insett två saker.

-Den ena är att jag älskar mina närmaste så fruktansvärt mycket, skulle inte klara mig utan dem!

- Det andra är att min farmor är en utav mina bästa vänner! Jag verkligen älskar att umgås med henne!


Nej, nu ska jag gå ner och tända massa doftljus, fixa myspys-stämmning och sedan invänta mamma, för sen blir det MYSKVÄLL med världens bästa människa! Puss på henne :)

Hemma hos mamma!

Åh vad underbart! Jag vaknade upp hemma hos min älskade mamma i morse! Känns så otroligt skönt för fy vad jag har saknat både henne och Kila (min hund).
Idag ska jag åka runt i stugorna och hälsa på alla nära och kära, för jag känner att jag har varit lite dålig på det när jag kommit hem. Men idag ska jag iaf göra det, och det ska bli kul! :)
Första anhalten är farmor och farfar, där jag förhoppningsvis kommer träffa på pappa också. Jag och farmor ska åka på julmarknad och även kanske titta in en sväng hos M & D (har ju inte umgåts med dom på flera månader känns det som). Efter det ska jag till min saknade storebror + familj, och sen ska jag in till Linde och träffa min grymt saknade tvillingbror + "familj" kan man ju nästan säga :) Hihi.

Dagen kommer iaf bli mys mys och mera mys!

Duggan förresten igår... Hahaha, vilket jävla skämt! Behövs nog inte säga så mycket mer...! :P
Fick iaf VG på förra tentan och det är jag så grymt glad över!

Nej, nu ska jag klä på mig ett ton med varma kläder och sen ska jag gå ut med Kila.


Vi kanske hörs ikväll! Puss alla


Fredag

Ska bara slänga i mig grekisk sallad med kyckling fort som tusan sen ska jag slänga alla sopor, springa till bussen och åka till skolan för att göra den första Duggan av 3. Hinner inte blogga nå mer nu. Åker hem i helgen men tar med mig datorn så vi lär höras!

Önska mig lycka till på Duggan ;)

Puss och hej, ha en bra fredag!

:)

Åh fy fan vad glad jag blir! Har på precis fått reda på att jag tydligen gjort skit bra ifrån mig på tentan!
Precis vad jag behövde just nu för att orka med denna kurs!
Yes säger jag bara!

Nej nu ska jag kolla på Robinson!
Puss&Hej

Tordag

Idag har jag varit i skolan hela förmiddagen, seminarium om nervsystemet, sen tog jag buss nummer 4, hoppade av på våghustorget och gick raka vägen till Cubus där det idag är -30% på hela sortimentet! Mmmm, I like!
Detta inhandlades på Cubus:

Fattar ni att jag är partysugen nu eller? Party blir det ju tyvärr inte den här helden eftersom att jag ska åka hem... Men på onsag, då jävlar! ;) Då blir det lite "Emmas sista utgång på någon månad" så då gäller det att passa på, för efter det, så kan jag inte dricka alkohol på minst 3 veckor...

...Vet ni varför? ;) Hihihih

Meeeennnnn....

En jävligt positiv sak är följande:

Åååååh vad glad jag blir! Ser ni väderprognosen för Örebro eller? SNÖ SNÖ SNÖ OCH ÅTERIGEN SNÖ!
Jag älskar't! Shit vad glad jag blev nu :D

DAG 3

Hej igen! Jag är fortfarande sjukt trött och huvudvärken verkar tydligtn inte vilja släppa... Suck. Har känt mig orklös hela dagen idag verkligen. Har iallfall pluggat lite grann, bättre än ingenting iaf.


Gjorde en smoothie idag bestående av:

1 Banab
2 Plommon
Ett x antal vindruvor


 

Det var faktiskt ganska gott!

 

Nej seriöst, handen på hjärtat, jag börjar bli ganska trött på det här nu! Har haft huvudverk hela veckan och idag var fan en jävla plåga. Hmm, får se hur vi ska göra framöver... Det återstår att se!

 

Stay in touch!

PussHej


Blöööö

Idag är jag helt död i både kroppen och huvudet! Är verkligen helt slut! Har lite beslutsångest om jag ska lägga mig och sova på soffan en timme eller om jag ska försöka plugga. Känner att jag behöver sova och tror ändå inte jag kan koncentrera mig på plugg nu...

Jag antar att det blir så här när kroppen inte får någon energi. Usch och fy...

Återkommer ikväll! Pusshej

Ska jag?

Åh, jag vet inte hur jag ska göra! Jag är så sugen!
Har varit sugen ända sen jag var 14 på att pierca tungan, och nu tycker jag att det är ett perfekt tillfälle, med tanke på att jag inte längre har någon pojkvänn att pussa på (man får inte pussa någon under läktiden, som är på 3-6 veckor)... Jag har läst mycket om tungpiercing de senaste dagarna, och åååååh vad jag vill! Vet dock att det gör så förjävligt ont och att man kommer lida i en vecka, men vafan, det käns ändå som att det är värt all smärta, med tanke på hur jävla snyggt det är!
350:- kostar det, och studion jag tänkte göra det på ligger ca 200 meter från min lägenhet, och det stället är tydligen det bästa tattuerar och piercar stället i hela örebro, så det behöver jag ju inte fundera på. Men ändå, kommer jag våga? Vad ska jag göra?

Jag är så jävla sugen allltså, men tror tyvärr att min feghet kan göra att jag inte vågar.
Det positiva är att det är drop in på studion mellan 12 & 18 på vardagar... Om jag ska vara ärlig så har jag redan planerat in ett datum, "ifall att", men sen kom jag på att jag är partysugen, och med tanke på att jag fastar denna vecka, och vill pierca tungan nästa vecka kan jag inte festa på typ en månad... Hmmm. Kanske ska ta det lite längre fram så att jag iaf får gå ut en enda gång innan jag ska göra det?

Nej seriöst.. Vet inte vad jag ska göra, men är såååååå jävla sugen! Vad tycket ni, är det snyggt?

(Marina, du behöver inte kommentera, för jag vet att du bara kommer att säga att det förstör mina tänder ;) hahaha) :P


OMG! Älskar't!

DAG 2

Hej! Denna dag har gått förväntansvärt bra! Enligt statistiken ska ju dag 2-4 vara ett helvete, men börjar redan känna att jag är full av ny energi! Har dock inte ätit så mycket idag, men antar att aptiten minskar när magen enbart får frukt?!

En negativ sak jag iaf upptäckt är att exakt ALLT smakar så fruktansvärt surt! Äpple klarar jag nästan inte av att äta längre för det smakar så himla surt! Vindruvor och bananer är i princip det som funkar riktigt bra. Tur är väl det, för jag älskar vindruvor! :)

Förresten, kolla vad jag hittade för en stund sen när jag mumsade i mig lite vindruvor!

Är inte det här seriöst världens minsta och sötaste vindruva? :D

 

Nej, nu måste jag försöka plugga lite! Uppdaterar imorgon eftermiddag eftersom att vi går i skolan på förmiddagen imorgon.

Puss & Hej så länge


God morgon!

Har drömt oroliga drömmar hela natten. Drömde bla att jag stod och åt på en häst (!?!?!) Hahaha. Måste vara för att Nilo sa igår att hon skulle kunna äta en hel hest! Hahah
Känner mig sjukt trött idag och vill helst bara sova vidare. Men vafan, måste upp och pugga hela förmiddagen! Skolan börjar 13.30 idag och tills dess är det massor jag måste göra!

Nej, nu ska jag ta mig en clementin och hoppas på att denna dag kommer vara lika bra som igår!

Puss & Hej, vi hörs ikväll!

P e t t e r <33

Åh! (jag säger som Karin) Jag tror jag dör lite grann!

Detta symboliserar en riktig man för mig!

Mums!


DAG 1

Hej! Första dagen på min fruktfasta var alltså idag.
Måste faktiskt säga att det kändes lättare än vad jag trodde. Dock har jag läst att de värsta dagarna är dag 2-4.
Men över lag har det funderat bra. Är dock hungrig igen, men ska snart äta en banan! Haha. Jag säger bara TUR ATT JAG HAR NILO som gör samma sak som mig, så att vi kan gnälla tillsammans, gråta tillsammans om så behövs, äta frukt tillsammans (HAHA) och dregla och fantisera över massa god mat!

Jag har planer på att göra en fruktsallad ikväll till Paradise, kommer bli apgott! (Tro mig, efter några dagar kommer jag fan inte tycka att frukt är så värst gott längre) :P

Nej, kanske ska försöka plugga lite nu? Vi smet ju tidigare från föreläsningen, busiga som vi är, så man kanske borde öppna den 10 kg tunga boken? Duggan är ju på fredag, och jag kan fan ingenting! Hahahaha.

Jag hör av mig imorgon och berättar hur dagen utan god och fet mat varit! Hahaha

Fasta

Idag börjar den efterlängtade fastan! Jag och Nilo ska båda köra denna metod och försöka pusha och stötta varandra så mycket som möjligt! Har inhandlat frukt för typ 250:- och köpte öven färskpressad juice som alltså bara innehåller pressa juice, inget socker alls!
Ska försöka hålla ut i en vecka, men klarar jag bara mig till fredag så är jag så sjukt nöjd över mig själv!

Jag återkommer ikväll med en liten uppdatering om hur dagen har funkat!
Nu ska jag göra mig iorgning för skolan.


Så här ser det ut på diskbänken just nu!
Muuuuums! :)

Söndag 21/11

God morgon! Eller morgon och morgon, klockan är ju snart 11!
Igår lärde jag mig vad som händer om man inte äter på hela dagen och sen dricker lite vin. Om man säger så... Jävlar vad jag skrattade åt filmen jag kollade på! :P Hahaha

Nej... Idag ska jag försöka plugga hela dagen. Tror inte att jag orkar åka till skolan som jag hade tänkt,  men jag ska i alla fall sitta här hemma och plugga...


Trappa ner, är en annan sak jag ska göra idag! Trappa ner på födan och bara äta frukt/grönt och dricka vatten.
Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle fruktfasta? Imorgon drar fruktfastan igång och jag är sjukt peppad!
Mitt mål är att åtminstone klara mig måndag till fredag, men who knows? Det återstår att se!


.

Jag är numera lika len som en babyrumpa efter en extremt välbehövlig skrubb! Jag bara älskar denna skrubb! Fick 2 styckna från Apoteket i somras när jag jobbade och nu är jag inne på min sista burk. Love it!


Nej nu ska jag ta mig ett glas vin och tycka lite synd om mig själv. Ha en bra kväll!
Pusshej

Lördag 20/11

Kanske borde äta någonting? Maten lockar inte alls, men man måste ju faktiskt äta!
Imorgon ska jag eventuellt åka till skolan (på en söndag!) och plugga med brudarna. Skulle vara ganska skönt och komma ut en sväng i den härliga snön, med tanke på att jag inte har gått utanför dörren idag! Haha. Fan vad patetisk jag låter när jag skriver.

Ska i alla fall ducha nu sen får vi se vad som händer. Såg att världens skönaste film går ikväll; Heartbreak Hotel (det passar ju bra...) tror allt att jag ska kolla på den, den är ju bara så härlig! Kanske ta ett glas vin till det? Mjaaa, Mjooo, det lät ju gött :)

Nej ha en bra kväll. Ska försöka skriva imorgon. Pusshej

Fredag

Idag ska jag på bio. Ärligt så känns det inte alls lockande. Mår som ett jag vet inte vad.... :(

Återkommer på söndag, eller nå.

En förjävla jobbig torsdag!

Åh fy, har fortfarande sprängande huvudverk och mår illa lite till och från. Men det var det värt, för fy vad roligt jag hade igår! Träffade både nya och gamla vänner! Måste verkligen göras om!!!! :)

Alltså seriöst. Jag kan bara inte förstå mig på vissa föreläsare på Örebro Universitet! De blir sura när man ställer frågor, de fräser och är allmänt otrevliga.... Jag menar what the fuck? 75% av alla som läste fysiologikursen förra året kuggade på tentan, ska inte lärarna försöka hjälpa och stötta eleverna så mycket som möjligt för att förhinda att man kuggar på tentan då? Nej tydligen inte... Inte ens kan de lägga upp sina föreläsningar på BlackBoard, nej då, utan istället får vi sitta och panikskriva så att händerna verker för att försöka snappa upp så mycket som möjligt av vad som står på Power Pointsen samtidigt som man försöker lyssna på vad lärarna säger... Usch blir så himla irriterad!!!!......


Sådär, nu har jag klagat av mig lite grann! Nu ska jag snart släpa mig in i duschen och duscha minst 30 minuter  (SKÖNT), sen fortsätta plugga! Pust..  


Ni får inte missa Paradise ikväll heller! Det är ju parsermoni, och jag är grymt nyfiken på vem det är som måste checka ut!

Puss och hej mina vänner!


Party

Hejdå! "ses i dimman" som alla muppar säger, och jag är ju en av dem så! :)


Yeeeha!

Sitter och råtaggar massa gamla partylåtar!

Ska precis slänga i mig lite korv med bröd (det måste gå snabbt, jag är stressad) sen ska jag fortsätta göra mig i ordning. Halv åtta kommer Nilo och hämtar mig, söa först hem till henne sen ut på Ritz och äta julbord(!) MUMS!

Var meningen från början att vi inte skulle dricka så mycket, eftersom att vi går hela dagen imorgon i skolan... Meeeeen.... Tar med mig en vinare iaf :) Hihihi


Nej, have a good night! Pussochhej! :)


PS. Kanske kommer en bild på en festfixad Emma innan jag drar (OM JAG HINNER) :D

Onsdag 17/11

Börjar känna mig lite hängig och sjuk.. Just nu får jag verkligen inte bli sjuk! Ikväll ska jag ut, och på fredag ska jag ju på biiiiiiiiiiiio!

Usch och fy.

Godnatt!

Nej fy! Nu känns det verkligen som att det blöder ur mina öron och jag befarar att ryggen ska gå av vilken sekund som helst. Efter flera timmars pluggande går jag stolt och lägger mig! Meeeeeen. Klockan ska ställas på 8, för imorgon måste jag göra massa instuderingsuppgifter om nervsystemet innan skolan så att jag inte hamnar efter allt för mycket. Nästa fredag är det dags för den första Duggan också, så nu börjar hårdpluggandet antar jag!

Eller ja.. Imorgon blir det inte nå plugg alls efter skolan, för så blir det utgång med världens sötaste Nilo! Lillördag som det är! Fast det blir nog väldigt väldigt lugnt, eftersom att vi går i skolan från 10.15 till 17.00 på torsdag!

Nej vad fan gör jag framför datorn? Nu måste jag sova! Pussochgodnattsovsågottandsoonandsoon.. :)

Off to school!

Nu drar jag till skolan! Eftersom att det ser ut att vara ganska varmt ute idag funderar jag på att ha skinnjackan på mig idag! Eller?!... Vi får se!

 

 

 

Förresten. Jag berättade ju igår att jag gjorde fransk manikyr. Detta är resultatet!


Tisdag morgon

God morgon! Idag börjar jag 13.15, så detta är mitt morgons"nöje"....

Nervsystemet... Suck.

Hade en 4 timmar lång föreläsning igår om just nervsystemet, och idag väntar en lika lång föreläsning om det återstående av nervsystemet. Känner mig fortfarande helt död i huvet efter gårdagens föreläsning. Undrar hur jag kommer känna mig ikväll när jag kommer hem?

Puuh

Efter en fruktansvärt seg och jobbig dag i skolan har jag nu gjort fransk manikyr på mig själv, och nu sitter jag och väntar på att det ska ringa på dörren och min pizza ska bli levererad! :D
Efter allt snack om pizza idag med Nilo kunde jag bara inte motstå! Fy fan vad gött! :D

Kvällen är förövrigt fullspäckad! Så här ser min tvkväll ut:
  • Paradise hotel 19.30 på TV6
  • Top Model 14 20.00 på TV3
  • Pensionärsjävlar 22.00 på Kanal 5.
Snacka om toppenkväll! Vi hörs imorgon! Pusshej!

OMG!

Ni kanske har upptäckt att jag ändrat utseendet lite på min blogg? Har bla ändrat färger, textstorlek, fixat datum samt en nedräkning.
Gjorde en rolig upptäckt när jag fixade min nedräknare till bloggen.......


...Det är bara 39 dagar kvar till julafton!!! :D Denna upptäckt gjorde hela min kväll! Nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna!

Vi hörs imorgon! Pusshej.

Kväll

Just nu...

Vem kan slå Fili & Fredrik.

Grymt bra program!

 

Puss och godnatt!


Söndag eftermiddag

Hej! Har blivit lite halvdan uppdatering i helgen. Sorry för det! Igår kom iaf Robin hit, jag lagade pasta och ostsås med stekta kycklingbitar hackade till. Mmm vad gott det blev! Till maten delade vi på en flaska vin också! Gott gott gott! :)

Nu sitter jag och kollar på veckans repriser på tvn samtidigt som jag ska försöka börja på artikelreferatet. Hmm, får väl se hur det går!

Puss och hej!

God morgon!

Har precis kollat på det första avsnittet av dokumentärsåpan "Ung & Bortskämd" som börjat på SVT1.
Blir helt chockad över hur en del människor är.
Nu vart jag så extremt peppad så bara för det ska jag städa hela lägenheten utan gnäll!

Ni kan kolla på dokumentären här!

Fredagkväll

Hej! Min käre vän Emelie har varit i stan idag. Först spenderade vi några timmar på marieberg, sen spenderade vi några mer timmar at my place för allmänt skvaller och prat. Alltid lika roligt att träffa denna söta tjej!

Anyway, jag som hela tiden klagar på att jag inte har några pengar...

Detta var dagens kap! Ett par stövlar från scorett, och ett par leggins från pieces!

 

 

Äntligen har jag fått hem mitt paket med stövletterna, Ni vet, mitt köp från tradera. Det enda negativa med dessa skit snygga skor är att de är totalt omöjliga att gå i. Får verkligen öva öva öva här hemma i lägenheten! Haha

Fredag 12/11

Har seminarie/gruppdiskussion idag i fyra timmar. Jag bara väntar på att tiden ska gå snabbt, så att jag får slänga mig på bussen, åka hem, och sen vänta på att en extremt saknad bästa vän ska komma in till mig!
Åh vad jag har saknat dig Emelie! :)

Bilden är gammal och vi är fulla, men glada ändå!


Jag får damp!

Detta måste seriöst vara den sämsta reklamen som går på tv jusn nu! Hatar att hon ska vara så sjukt överdriven!


.

Adios Amigos! Nu drar jag till skolan!


Onsdag 10/11

När jag satt på en fyra timmar lång föreläsning idag om metabolismen där det b.la. pratades om fasta så kom jag på den ljusa idén att jag faktiskt skulle vilja pröva på att fasta! Man har ju hört att det är himla bra för kroppen eftersom att kroppen renas från massa giftiga produkter osv. Satte mig därör vid datorn och började leta... Detta var en liten del av vad jag hittade på en extremt bra sida:



Vilket skit att bilden inte syns så bra! Anyway, här är länken till sidan! http://www.halsosidorna.se/Fasta.htm Alla som funderar på att fasta borde verkligen gå in och läsa och se hur himla nödvändigt och nyttigt det egentligen är att fasta!

En rolig och lite pinsam sak var att jag nästan uppfyllde ALLA tecken på att behöva fasta (förutom det sista då) :P

Tänkte börja på måndag med en fruktdiet och försöka hålla på i en vecka eller så.. Vad tror ni? Kommer jag klara det?

Tisdag 9/11

Åh vad jag älskar detta underbara väder! Snökaos ute, men jag håller mig inne och planerar att dricka glögg ikväll!
Satan vilken julstämmning jag fått eftersom att backen numera pryds av ett ganska tjockt lager vacker snö!
I'm happy! :)

Måndag 8/11

Hej! Har inte bloggat alls mycket i helgen. Har ju som sagt varit hemma i Nyberget i helgen så jag har vaken orkat eller hunnit med.
Helt ärlig så orkar jag inte blogga något mer idag heller. Är helt slut. Har garanterat världens längsta introduktion till nya Fysiologikursen som börjar, och fy fan helt enkelt vad mycket det var!

Hörde för övrigt av världens sötaste tjej att 75% av alla som läste Fysiologi förra året blev underkända på tenten. Hmm, kanske dags att börja plugga redan nu? För en sak vet jag säker, jag ska försöka göra ALLT som står i min väg så att jag blir en av de 25% som klarat tentan i januari eller när den nu är!

Nej nu ska jag laga matlåda tills imorgon! Puss och ha en bra kväll!

Lördag 6/11

Hej! Just nu ligger jag i Tom och Lindas säng med L's dator framför mig. Om cirka en halvtimme ska vi bege oss hem till farmor där det ska bli kalas idag! Känner mig lite stressad, för just nu ser jag ut så här:



Jag bjuder på en morgontrött och osminkad Emma idag!

Puss och hej, återkommer imorgon!


Im like..

...Yeeey vad skönt! Tentan är skriven och det kändes ganska bra!
Nu väntar jag på att klockan ska bli 12.40 så att jag får sätta mig på bussen och åka hem till min älskade tvillingbor och hans enormt söta tjej. Ikväll vankas det myspys på hög nivå, och jag håller tummarna att även en söt liten Robin kan komma hem tills oss ikväll och mysa!

Kanske blir dålig uppdatering i helgen, men det beror på att jag har packat väskan och ska åka hem till skogen i helgen! Tar inte med mig datorn, men ska nog hitta något sätt som jag kan blogga på ska ni se!

Så här lycklig är jag nu över att tentan är gjord, det är fredag, och det vankas fredagsmys! :)


Puss och hej, leverpastej!

Yey :D

Nu har glasögonen kommit! Extremt nöjd och oj vad snabbt det gick! Jag beställde glasögonen i fredags, och de är redan klara!

Så här ser jag numera ut:



Vad tycks? :)

Torsdag 4/11

Denna dag består av "sistaminuten-panik-tentaplugg"


Wish me luck! Imorgon skriver jag en tenta i fyra timmar som innefattar läkemedelsberäkning, latinska termer på kroppsdelar och medicinska begrepp, samt ett stort avsnitt av humankemi.

Onsdag 3/11

Det luktar Pasta Carbonara i hela lägenheten! Nu kryper jag ner med min tallrik under filten i soffan tillsammans med ändlösa papper om humankemi.
Återkommer senare!

Kväll

Hej! Är helt slut efter många timmar inne på IKEA och Willys. Vill helst av allt bara mysa ner mig under täcket nu och gå och sova, men nej nej nej, nu är det storplugg på gång!

Detta vad vad jag på IKEA :)

 

 

Så här vart snygga ramen när jag satte upp den:

 

Så här vart teburken på plats i köksfönstret:

 

 

 

Jag är superdupernöjd! Det bästa inköpet idag är definitivt doftljusen som luktar pepparkakor! MUMS! Snacka om julstämmning! Jag gillar't!


Tisdag 2/11

Godmorgon! Sitter och äter havregrynsgröt till frukost och väntar på att farmor Linda och eventuellt Anette ska komma hit och hämta mig, för idag ska jag följa med dem till IKEA! Jag verkligen älskar detta varuhus! Skulle kunna gå där inne en hel dag och bara shoppa loss! Har skrivit upp en del saker på en lista som jag ska köpa, men eftersom att jag är en fattig student (och ska betala 1100:- för ett par glasögon snart) så blir det definitivt inte mycket inköp idag. Tänkte ta kort på mina inköp senare så ni får se vad jag köpte!
Ett MÅSTE är i alla fall en kökspall! Eftersom att jag är (precis som en väldigt kär vänn till mig alltid säger att jag är), en tvär hand hög så måste jag ha en pall i "köket" för att kunna nå up till de översta hyllorna! Haha. Pinsamt men så sant så!

Slänger också upp en morgonbild på mig så ni får se hur jag ser ut idag! :) Och kolla alltså! Mitt hår växer så det knakar!


Puss och hej!

.

I väntan på paradise...



YEEEEEEEEEEEES!

Jag vann budgivningen på världens snyggaste skor! :D


Måndag morgon

God morgon! Har varit vaken i 1,5 timme men känner mig skit pigg ändå! Kanske beror det på att jag somnade innan klockan 21 igår! Haha. Nåväl. Igår pluggade jag ganska mycket faktiskt. Hade även tänkt göra ganska mycket idag.
Samtidigt som jag ska försöka plugga så måste jag hålla koll på 2 par skor som jag har spanat in på tradera! Jag bara måste ha något av paren! Det ena paret kostar just nu 95:- och går ut om 4 timmar och 45 minuter, och det andra paret kostar just nu bara 21 kronor och går ut sent ikväll! Båda är helt perfekta för det är just sånna skor som jag har letat efter i flera veckors tid! Vill ha ett par snygga stövletter som ska användas när jag går ut, men eftersom att jag som vanligt målar upp en bild i mitt huvud på den perfekta skon är det så himla svårt att hitta några skor som jag gillar! Men som sagt, vill ha båda!
Jag återkommer när första paret har gått ut!
Puss och hej!

RSS 2.0