Mätt och belåten

Har precis ätit världens godaste söndags-middag! Nu ska jag ner och hämta tvätten i källaren, sen fortsätta plugga!


Söndag 31/10

Hej! Kände mig helt utvilad idag när jag vaknade klockan 8, men nu kom jag ju på att jag glömt att ställa om klockan så klockan är egentligen bara halv 8 just nu!

Jag sa ju att jag skulle plugga igår. Jo visst, det vart ju så att myskillen stannade kvar en natt till så vi kollade på film och mös mest hela dagen, så något tentaplugg vart det inte tal om igår! Haha, jag och min jävla självdisciplin! Nej men seriöst, idag bara SKA JAG PLUGGA, och det är inget mer med det! Jag återkommer ikväll med pluggresultat!
Puss och hej

Lördag 30/10

Som sagt så var vi ju på bio igår, och jag kan säga med handen på hjärtat att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Alla skrek och jag var definitivt en utav dem som skrek högst! Haha. Rekomenderar verkligen Paranormal Activity 2 till alla som vill bli lite rädda! :)

Just nu sitter jag och Robin och dricker kaffe och slökollar på tv. Dagens planer är extremt tråkiga. Robin ska åka hem om några timmar och jag ska börja plugga. Suck. Men har tagit mig igenom cirka 70% av all humankemi inför tentan som är på fredag så det känns ändå ganska lugnt.

Just ja, igr beställde jag mina glasögon, så så fort dom är klara och jag hämtat ut dom får ni se dom! :)


Världens bästa!

Jag känner mig väldigt sentimental nu när jag sitter och pysslar ihop farmors present, så detta inlägget är tillängnat till den bästa människan på hela jorden, MIN FARMOR!

Farmor. Du har alltid funnits för mig när jag har behövt dig. Du hjälpte mig igenom en väldigt svår period i mitt liv när folk svek mig och jag själv hade gett upp, men du gav alldirg upp! Du uppmuntrade mig, pratade mig till rätta och stöttade mig hela tiden! Jag är så otroligt stolt att jag har en sån fin och underbar farmor som du! Det känns så himla betryggande att veta att du alltid vill mitt bästa och gör så mycket för att hjälpa mig på alla sätt och vis!
Det är lätt att bara ta alla för givet här i världen, men du är den enda människan som jag lärt mig att inte ta för givet, för du har genomgått så mycket och du har lärt mig att man ska ta tillvara på varje minut så just därför tar jag vara på varje minut jag spenderar med dig. Jag tänker på dig varje dag, och det känns så mysigt att veta att du också tänker på mig varje dag! Det känns så himla jobbigt att bo en bit ifrån dig, får det blir ju att vi inte ses lika mycket som förut. Men även om vi inte ses så har vi fortfarande väldigt bra kontakt, och jag älskar att bara prata bort flera timmar med dig i telefonen! Det jag brukar se fram emot mest är nästa gång du ska komma hit. Även om vi inte gör något speciellt så älskar jag att bara gå ut och fika och handla med dig.
Jag vet att jag ibland är ganska dålig på att berätta för dig och farfar precis hur mycket ni betyder för mig, men sanningen är den att ni är precis allt för mig! Utan er skulle inte mitt liv fungera, det skulle inte vara helt, skulle inte vara värt att leva. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket farmor, och det vet du också! Tack för att du finns i mitt liv och gör mig lycklig!



Time for school

Hej -Hejdå, nu drar jag till skolan! Efter skolan blir det plugg, och senare ska jag köpa glasögon!



Jag just nu... :)


M-m-m-mysig


Spelas om och om igen! En riktig myslåt!


:)

Här kommer korten på min lilla lägenhet som jag lovade er :)



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pussss på min lägenhet som jag trivs så bra i :)


Foureye

God förmiddag!
Har precis kommit tillbaka från en synundersökning. Efter cirka 30 minuter konstaterade oprikern att jag har ett brytningsfel på vänster öga och är aningen översynt på höger öga. Känns bra att få veta vart ifrån all huvudverk och överansträngdhet kommer ifrån! Så imorgon tänkte jag passa på att dra med mig Robin till Smarteyes och prova och beställa glasögon.
Medans jag väntade på undersökningen passade jag på att prova lite glasögon. Jag föll direkt för ett par unisexbågar som är av "den stora modellen" i plast, men de ser dock ut som att de är gjorda av metall och ser ut som typ kopparfärg/bruna.
Så vad tror ni? Tror ni att jag kommer att passa i stora snygga stilrena glasögon, eller ska jag köra lite fegare stil och ta några mindre och diskretare?

Godmorgon

Har precis pratat med världens bästa tvillingbror i telefon. Känns skönt att höra hans röst, det blir ju inte att man pratar så mycket när man bor på olika orter, han har ett jobb och sköta och jag har en utbildning att sköta. Han berättade iaf att han och linda OCKSÅ ska gå på bio på fredag, och att de ska se samma film som mig och Robin, samma tid! :) DE bokade tillockmed platserna bredvid oss! Hihi. Det blir skoj, känns nästan som en "dubbeldejt". Är så grymt nyfiken på hur uppföljaren till den obehagliga och hårresande Paranormal Activity är. Hoppas verkligen att den är läskigare än första! Här har ni trailern på filmen, och ska jag vara ärlig så ser den bra bra bra bra ut! :)

http://www.filmstar.se/sv/214836/2010-06-30/trailer-for-paranormal-activity-2

Jääääääsp

Å fy vad jag är trött! När klockan ringde 05.00 i morse så ville jag bara slänga mobilen i väggen och fortsätta sova. Slutade med att jag snoozade i 50 minuter! Blir så otroligt jävla trött på mitt megamongo till granne! Vaknade halv ett i natt av hans allt annat än ljuva stämma i takt till gitarr spel! Coooommmmeeee ooonnnn! Va fan liksom? Bara för att han är arbetslös och har vänt på dygnet behöver han ju fan inte hålla hela jävla hyreshuset vaken! Ucsh..

Sådär, nu känner jag mig lite positivare efter att ha avreagerat mig lite!
Idag börjar jag 08.15 med en laboration, sen har jag hål frn 10 till 13.15 då seminareit i Humankemi börjar.. Suck, det kommer bli en lång dag! Tur att det finns kaffe som kan pigga upp mig!

Vi hörs i kväll!

Min kropp skriker!

Ååååå vad jag bara älskar den där känslan när kroppen är helt utsliten efter träning! Har nämligen laddat hem Zumba - Sculp and Tone och har prövat på denna underbara dans två gånger denna vecka! Så otroligt roligt samtidigt som man tränar varenda muskel i hela kroppen! (Jag har tillochmed träningsverk i halsen -JA! I HALSEN!) Man känner verkligen dagarna efter när träningsverken kommer att man tränat muskler som man aldrig trodde att man hade!
Rekomenderar verkligen Zumba till alla som vill prova någon ny och rolig träningsform!
Dock tycker jag att det var ganska dyrt, då 10 lektioner med Zumba kostar 699:-! Så därför fick det bli budgetvarianden för mig! Men det funkar lika bra det, eftersom att jag har fixat ett program till datorn som tillåter att man kan kolla på film eller dyligt på PS3 genom att gå in i datorns minne.



Nej nog pratat här, nu börjar ju för i tusan Paradise! Ha en bra kväll alla!
PUSS / Emma

Kanske en ny hitt?

Usch känner mig lite sjuk idag. Har ingen motivation till att göra någonting. Är helt slut i kroppen och känner mig febrig. Tänkte försöka ta av mig pjamasbyxorna och kila iväg till ICA för att pröva vinterns nya marabousmak, nemnligen Marabou Vinter Vit! Är det någon som har provat den? Är den god? Förhoppningsvis får lite godis mig på plugghumör (det är ju alltid värt ett försök ;))

Mmmmmm, Marabou

Min dag idag

Godmorgon! Klockan är 9, jag är ledig idag men har ändå varit vaken i över en timme!
Idag hade jag tänkt plugga i stort sett hela dagen. (SUCK) Har tenta den 5/11 så det är nog dags att börja hårdköra! För övrigt så har jag inte planerat in något speciellt idag, eller jo, självklart så ska jag kolla på SVTs webbteve som direktsänder från Universitetet och Lars Vilks föreläsning! Önskar att jag kunde vara där, det hade varit häftigt!

Kolla på direktsändningen du med vettja! Klockan 16.00 börjar den! Klicka på länken nedan så kommer du direkt till sändningen!

http://svtplay.se/v/2208280/tvarsnytt/direktsandning_av_lars_vilks_forelasning__varfor_rondellhund__

Have a good day!
/ Emma

Snart mina vänner...

....Blir det tända ljus, te och dagens höjdpunkt, Paradise Hotel! Jag är egentligen inte så mycket för sånna serier men denna säsong började ju så sjukt bra så jag har blivit helt fast för programmet!
Hoppas alla får en lika mysig kväll som jag ska ha!
Vi hörs imorgon!
/ Emma




Min myslägenhet

Tänkte att jag skulle visa alla mina läsare hur jag bor här i Örebro....
Men kom sedan på att mina bilder på lägenheten inte är så "up-to-date" eftersom att jag har nya möbler och ändrat en massa sedan de första korten togs, så innan jag tagit nya får ni allt nöja er med en bild på min dörr! ;) Haha.





Första inlägget

Hej!
Har länge funderat på att skapa en blogg. Hade ju en förut men kände mig inte inspirerad till att skriva, så nu ska jag göa ett ärligt försök och hoppas att det denna gång kommer bli bättre!
Vi ses! / Emma

RSS 2.0