Min måndag

Hej på er alla!
Efter skolan idag drog jag till gymmet och cyklade 1,5 mil, sen körde jag styrka. Är skapligt skönt seg i kroppen nu kan jag lova! Och som om inte det var nog, tog en liten powernap på två timmar, så jag vaknade nyss, så nu är jag ännu segare! Skönt att jag är ledig imorgon då! :)

Nej, nu måste jag springa till ICA! Varje gång jag vaknat upp efter en middagslur är jag alltid så fruktansvärt godissugen! Jobbigt... Haha

Puss & Hej, leverpastej!

Puss på lördag och utgång!

Eftersom att min käre bror har sagt till allt och alla att jag dricker varje helg så det är därför swom jag aldrig har pengar (det beror inte på att jag är en fattig student, nej nej, utan för att jag driker så mycket tydligen), Så varför inte leva upp till det ryktet? Haha
Sitter just nu hemma hos E med N och dricker vin! Ikväll blir det alltså PARTY!





Fredagsmys!

Hejdå mina vänner! Nu sticker jag hem till Emma, för ikväll blir det tjejkväll med mat och vin vin och så klart lite vin!

Min nya fina t-shirt från gina

 


Puss & Ha en fin fredagskväll!

Yeeeey!

Sådär ja! Nu när jag har klarat ut "Star Ball"

så kanske jag kan sluta spela 24/7? Eller?

Det är så sjukt beroendeframkallande vill jag lova!


lillördag!

Idag har jag varit på min eventuella framtida arbetsplats! Trivs alltid lika bra där! Jag blir liksom lugn i hela kroppen när jag befinner mig där. F & jag käkade mat i matsalen, så då passade jag på att spana in snygga läkare ;)

Nu ska jag ta mig ett glas vitt, äta räkmacka och kolla på Glee!
Puss & Hej

Måndag igen!

Ny vecka, ny kurs, nya tag!
Snart börjar Big Brother! Efter en dag, och jag känner mig redan fast för det programet!

Well i alla fall, ska ge er en bild och en låt idag hade jag tänkt! :)

 

 

 

 

 

 

Visst vart mina naglar fina? Tack N ♥

Puss & Godnatt sötnosar


Lets party!

Hej å hå! Filmen var grymt bra igår!
Nu håller jag på att packar i ordning, för om en kvart ska jag dra mig ut i kylan för att möta brudarna för en lunch på stan, sen ska jag göra en liiiiiiten makeover, och sen, sen jävlar blir det party!
Ha en great night alla, för det ska vi ha!
Puuuss.

Fredagsmys!

Nu ska jag unna mig lite avkoppling efter en extremt hård pluggvecka som avslutades med tenta idag!
Tacos och kärleksfilm. Tror inte det kan bli mycket bättre!

Har hört att denna film ska vara sjukt bra!

Någon som sett denna?

 

 

Ha en trevlig kväll alla!

Puss & Hej.


Vad vore jag utan dina andetag?


Vi ba kör!

Både igår och idag har jag och N suttit i skolan hela dagarna och pluggat! Grymt gjort av oss tycker jag! Samma visa imorgon med, sen jävlar ska vi fixa tentan på fredag!
Kommer nog vara tråkig tills dess, men på fredag lovar jag att jag ska börja blogga om lite roliga saker igen!

Så ha tålamod mina sötnosar! ;)

Haha jag dör!

Så jävla rolig!


Älskar er!

Idag när jag kom hem så låg det ett paket vid min dörr, och när jag kom in i lägenheten så låg en avi från posten på golvet

Jag vart så otroligt glad! Sprang till ICA det första jag gjorde

för att hämta ut paketet.

Måste erkänna att det faktiskt kom en liten glädjetår när jag läste innehållet i ena paketet!

Jag älskar er! Ni är bäst! ♥

 

 

Nu är jag alla ♥-dag snygg! Kolla mina nya fina örhängen som jag fick av världens bästa vän idag!

 

Nu blir det myyyys! Hoppas ni haft en bra dag hittils, och att er kväll blir mysigare än mysigast!

Puss snyggingar!


Ett snabbt hej innan jag drar vidare!

God morgon! Vaknade för ca 30 minuter sen. Känner mig så jävla bakfull, men det kan jag inte vara eftersom att jag var chufför igår! Var riktigt kul faktiskt! Vi var ju då som sagt på 40 års kalas, var där klockan 16 ungefär, och åkte hem 23.30 eller nått sånt. Jag kom i alla fall inte hem förns 00.30 typ. Usch är så himla trött verkligen! men det var jävligt kul att se folk släppa loss och ha kul!

Snart ska jag ta den gröna faran hem till farmor & farfar, och sedan ska jag åka hem till Örebro. Kanske ska plugga ikväll? Med tanke på att jag har tenta på fredag, och jag har pluggat lika mycket som en gråsten så kanske det är dags att ta sig i kragen nu? Eeeh, ja!

 

Have a great day everybody! (Här är det solsken och -20 °)


Varning för bad update i helgen!

För jag åker hem! (för tredje helgen i rad)
Väntar på att mamma ska hämta upp mig efter hon slutat jobbet. Skönt att åka hem och slippabehöva tänka på dig hela tiden. Och hey! Imorgon ska jag på 40-års kalas med hela stora tjocka släkten!

Ha en bra helg alla!
Puss & Hej.

Min kropp säger ifrån!

 

Vintern 2008 slets ett ligament i min vänstra fot av. Jag skulle springa till bussen för jag var sen, och ramlar på en isfläck. Kommer aldrig glömma hur det small till i foten. Under ett halvårs tid så gjorde jag illa mig gång på gång på gång i foten. Sjukgymnasten sa till mig att "en gång till att du skadar ditt ligment i foten, och då kommer ligamentet aldrig att återfå sin stagda igen".

Man kan ju tycka att foten borde vara läkt för länge länge sen, och det var vad jag trodde också. Men de sista två gångerna när jag varit på gymmet har jag känt smärta i foten. Fattade först inte vad det var, men nu inser jag ju vad det är.. Har så jävla ont just nu så jag kan knappt gå!
Och som grädden på moset så märtar mina benhinnor som en jävla gnu!

Min kropp har börjat sagt ifrån! Voltaren Gel är just nu min bästa vän! Så ingen mer träning i helgen. Men på't igen på måndag, och JÄVLAR om inte min kropp mår bra då! Då ska jag fan fundera på att amputera! Haha


Om man bara hade massa pengar...


The only exception


About yesturday!

 

N epilerade mina ben igår. Har aldrig tidigare gjort det. Grät en skvett av smärta! Ni kan ju se på de röda prickarna på mitt ben att jag led! Men nu i efterhand kan jag säga att det var värt det! Funderar faktiskt på att införskaffa mig en epilator själv faktiskt! :)

Och nej M, tyvärr så raggade jag inte upp någon snygging igår, vi kollade på The Last Song, den var fruktansvärt bra och sorglig!

Nog från mig, nu måste jag springa ner och hänga tvätt!
Puss & Hej


Kom precis hem..

Japp, kom hem för en halvtimme sen. Har varit borta i 12 timmar. Först åkte jag till skolan, var där i en halvtimme.. Sen... Well, jag ger er lite ledtrådar i form av bilder!




 

 

 

 

Nu har jag precis duschat, och ska om en minut släcka lampan och sova!

Hoppas ni haft en bra dag! För det har jag haft! :)

Puss & Godnatt


Bio ikväll!

Idag har jag varit ganska duktig faktiskt! Jag har hunnit träna, diska, städa, spika upp två tavlor, fixa tvätttid laga mat, byta sängklder och nu har jag precis gjort mig i ordning. Ikväll ska jag nämligen iväg på bio! Skönt att få tänka på annat faktiskt!

Me right now! Har inte tvättat på tre veckor,

så jag har absolut inga rena kläder :(

 

 

Visst är tavlan fin? Det är min mammut som gjort den :)

 

 

Denna tavla har jag gjort :) Hihi

 

Ha en fin kväll alla! För det ska jag ha i alla fall! :)

Puss & Hej


Baby I'm back!

Tillbaka i Örebro!
Har haft en skön helg, trots allt, hemma hos mamma. Kändes behövligtg att komma hem och reda ut massa frågetecken.
I kväll har jag varit på tjejmiddag för att fira söta Emma som fyllde år igår! Efter några timmars ätande, snackande, drickande av vin och många skrattsalvor hoppade jag på cykeln och mötte T & D för ett snabt "Hej, Hejdå". De kom ju hem från New York i kväll och självklart ville jag utbyta lite skvaller av vad som händer på andra sidan jorden!

Känner mig starkare än någonsin just nu. Och med det sagt ska jag nu gå och lägga mig och kolla på det senaste avsnittet av Solsidan. Missade det ju ikväll, men Thank God för TV4 play!

Puss & Godnatt mina vänner!

Så jävla bra! Tycker ni inte? ;)


Vernissage & Konfrontation

God morgon! Vaknade bredvid mamma i morse. Måste faktiskt säga att min mamma är bäst i hela världen, och jag uppskattar verkligen allt hon gör för mig! Igår när jag kom hem sprang Kila i racerfart mot mig när jag klev innanför dörren. Jag älskar att komma hem och se henne så glad! Det värmer verkligen i hjärtat!
Om två timmar ska vi på vernissage sen efter det ska jag ta tjuren vid hornen so to speak. Känner mig nervös, men det måste göras.



Måste bara slänga in ett kort på världens finaste tjej!

 


Hej endorfiner!

Skönt med en kick av endorfiner efter ett gympass. Nu ska jag hoppa in i duschen, laga mat, och sen åker jag hem till familjen under helgen. Skönt att få komma hem och bort härifrån lite!

.

Hur kan nått så stort förvandlas?
Hur kan man tappa lusten att andas?

Godnatt..

Efter den värsta dagen i hela mitt liv säger jag nu godnatt. Är helt utmattad. Återkommer imorgon, eller nått..

Denna låten är för dig F, min ledstjärna & min idol



Trött tröttare tröttast.

Hade så fruktansvärt svårt att somna igår.  Lagom som jag somnat vaknade jag av att telefonen pep. Efter det tog det ytterligare två timmar innan jag somnade. Känns som att min redovisning idag kommer gå käpp rätt åt helvete. Men å andra sidan, jag är för trött för att orka bry mig just nu.


Dagens sanning i låtform


RSS 2.0